Izjava o privatnosti

Privatnost podataka

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Izjava o privatnosti

Ova izjava o povjerljivosti podataka odnosi se na povjerljivost podataka koji se nalaze na internet stranici klimacentar.com i koje su korištenjem te stranice prikupljene i pohranjene u bazama podataka SVABO d.o.o

SVABO d.o.o. kao pružatelj usluga internetske stranice https://www.klimatizacija-svabo.hr pridržava se zakonskih propisa sa ciljem zaštite  privatnosti korisnika.

Krajnji korisnik koji ima bilo kakva pitanja u vezi povjerljivosti podataka može poslati e-mail na adresu info@klimatizacija-svabo.hr

Pristupanjem i uporabom internet stranice klimacentar.com, krajnji korisnik potvrđuje da je pročitao, razumio, i da se slaže sa svim uvjetima povjerljivosti podataka i načinima uporabe internet stranice https://www.klimatizacija-svabo.hr/

Ukoliko se Krajnji korisnik ne slaže s ovom Izjavom o povjerljivosti, upućujemo krajnjeg korisnika da napusti te ne pristupa i ne koristi internetsku stranicu https://www.klimatizacija-svabo.hr/.

Ovu izjavu o povjerljivosti podataka SVABO d.o.o može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenog teksta izjave o povjerljivosti podataka u dijelu “”Privatnost podataka”” na internet stranici. Izmjene izjave o privatnosti podataka stupa na snagu odmah nakon objave na internetskoj stranici https://www.klimatizacija-svabo.hr/.

Call Now