Reklamacije

Obavijest o načinu podnošenja prigovora potrošača

Prema Zakonu o zaštiti potrošača (NN br. 79/07, 125/07, 79/09 i 89/09-ispravak, 133/09) tvrtka Svabo d.o.o. se obvezuje zaprimiti pismeni prigovor kupca na izvršenu uslugu te na isti odgovoriti pismeno u roku od 15 dana od dana zaprimanja prigovora.

Obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu naših usluga mogu dostaviti u pisanom obliku na adresu:  e-mail adresu: info@klimatizacija-svabo.hr

Odgovor na Vaš prigovor dat ćemo u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora.

Potrošač treba uz prigovor dostaviti  osobne podatke za dostavu odgovora.

Online rješavanje sporova

Posebnom regulativom Europske unije, od 15. 2. 2016. diljem cijele EU sporove vezane uz online kupnju biti će moguće riješiti putem ODR platforme kojoj možete pristupiti ovdje.
To znači da ukoliko naiđete na problem tijekom online kupnje unutar EU (neispravan proizvod, nemogućnost zamjene proizvoda itd.) svoj prigovor možete na brži i jednostavniji način podnijeti na gornjem linku.
Platformu mogu koristiti i potrošači i trgovci, a prigovor je moguće podnijeti na bilo kojem od 23 službena jezika EU.

Jamstvo

Svi proizvodi u internet trgovini klimatizacija Svabo imaju najmanje jednogodišnje jamstvo, koje počinje od dana prodaje uređaja.

Jamčimo da navedeni proizvod, koji smo isporučili, nema nedostataka ili grešaka u konstrukciji te da je prikladan i prilagodljiv uporabi.

Jamstvo na klima uređaje vrijedi isključivo ako ugradnju i puštanje u rad proizvoda izvrši ovlaštena osoba/tvrtka.

SVABO d.o.o preuzima obvezu da popravi sve kvarove i nedostatke u jamstvenom roku, ukoliko iste nije moguće otkloniti, neispravan proizvod zamjenjujemo novim proizvodom.

Kvarovi nastali nepravilnom uporabom, nemarnim odnosom, mehaničkim oštećenjem, strujnim udarom, udarom groma, požarom i slično, izuzeti su od jamstva.

Jamstvo prestaje važiti ukoliko se ustanovi da je proizvod ugrađivala/popravljala neovlaštena osoba/tvrtka.

Popravak se obvezujemo izvršiti u roku od 45 dana od dana primitka proizvoda na servis.

Ako proizvod ne popravimo u tom periodu, obvezujemo se zamjeniti ga novim proizvodom ili sličnim istih karakteristika i mogućnosti uz suglasnost kupca.

Ako popravak traje duže od 10 dana, jamstveni rok se produžuje  za vrijeme koliko je trajao popravak.

Jamstveni list, račun i upute za uporabu na hrvatskom jeziku su sastavni dio isporuke uz naručeni proizvod.

Kupac je dužan čuvati jamstveni list i račun za cijelo vrijeme jamstvenog perioda, jer putem tih dokumenata može ostvariti svoja prava.

Reklamacije

Prodavatelj se obvezuje isporučiti proizvod koji  je tehnički ispravan i naručen preko internet trgovine Klimatizacija Svabo

Slika koja  ilustrira proizvod na Internet stranici ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda te kupac ne može reklamirati ovaj segment.

U slučaju tehničke neispravnosti, kupac je dužan  reklamirati proizvod u roku od 8 (osam) radnih dana.

Ako je došlo do oštećenja proizvoda/pošiljke u transportu, takva su oštećenja vizualno vidljiva, u tom slučaju molimo da pošiljku ne preuzimate.

Kupac i prodavatelj nisu odgovorni za eventualna oštećenja i ostale obveze koje se nalaze u domeni tvrtke koja obavlja poslove dostave proizvoda.

Molimo vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu.

Svoju reklamaciju nam možete javiti pozivom na broj telefona 097/793-4232

Putem e-maila: info@klimatizacija-svabo.hr omogućujemo Vam izravne upite, primjedbe i pohvale sukladno članku 8. Zakona o zaštiti potrošača.

Prilikom reklamiranja proizvoda, molimo vas da nam javite broj narudžbe i broj računa.

Povrat sredstava ili zamjena

U slučaju da ste iz bilo kojeg razloga nezadovoljni proizvodom, isti možete zamijeniti ili vratiti u zamjenu za novac unutar 14 dana od primitka.

Kako biste iskoristili ovo pravo, potrebno je neoštećeni proizvod poslati u originalnom pakiranju sa svom dokumentacijom s kojim je proizvod bio isporučen.

Povrat sredstava izvršit ćemo u roku 3 (tri) dana od dana postizanja dogovora na vaš račun sa kojeg je uplaćen proizvod.

Ako ustanovite, prilikom prve uporabe, da je uređaj koji ste dobili neispravan, molimo vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku izvršili zamjenu za ispravan uređaj.

Svoj zahtjev za povrat sredstava ili zamjenu uređaja možete javiti pozivom na broj telefona  097/793 423

Putem e-maila: info@klimatizacija-svabo.hr omogućujemo Vam izravne upite, primjedbe i pohvale sukladno članku 8. Zakona o zaštiti potrošača.

Call Now